Beograd na vodi: Najjeftiniji kvadrat 2.500 evra

Beograd-na-vodi-dataCena najjeftinijeg kvadratnog metra stambenog prostora u „Beogradu na vodi“ iznosiće 2.500 evra, dok će kvadrat stanova sa pogledom na reku koštati 3.000 evra, saznaje „Blic“, a prenosi eKapija.

Osim toga, „Beograd na vodi“ dobiće i novi hotel iz lanca „St. Regis“, koji će se nalaziti unutar najviše kule tog naselja, koja će ujedno biti i najviša zgrada u Srbiji, piše list i saznaje da će u okviru kule, osim hotela i stanova, biti i vidikovac s kog će se pružati pogled na ceo grad.

Direktor kompanije „Eagle Hills“, Mohamed Alabbar, u intervjuu za B92 rekao je da je optimista i da postoje svi preduslovi da projekat Beograd na vodi bude uspešan.

„Veliki sam optimista. Imam sreću da učestvujem u ovako velikom projektu. Kada pogledam Srbiju i promene u politici, vladi i kada pogledam mesto koje imamo, lokaciju, postoji sjajna formula za uspeh. Ovo će biti jedan od najneverovatnijih projekata u Evropi i nemam sumnju da ćemo uskoro videti rezultate“, rekao je Alabbar.

Na pitanje kako je zadovoljan saradnjom sa vlastima i brzinom dobijanja dozvola za gradnju, Alabar je rekao da je do sada radio u više od 16 zemalja i da investitori uvek žele da bude brže i bolje, ali da je impresioniran Srbijom.

„Naše iskustvo u Srbiji je impresivno i moram da vam kazem da smo imali vrlo čist odnos sa vlastima. Imam veliko poštovanje i zbog toga imam veliku nadu“, naveo je Alabbar.

Alabbar je rekao da su projekti poput projekta „Beograd na vodi“ najveći pokretači ekonomije i to ne samo građevinske industrije, već su pokretači razvoja i malih i srednjih preduzeća. On je naveo i da je „Beograd na vodi“ veliki potencijal za razvoj turizma.

Izvor: Gde investirati

0 0 votes
Article Rating

Podelite:

Ostali članci

Automated valuation model – AVM

The future is here! Automated valuation model – AVM – is a new tool which will help banks, financial institutions and all other users to

Časopis nauka + praksa

Kliknite na ovaj tekst ili naslovnu stranu kako bi ste pročitali kompletan časopis 0 0 votes Article Rating

Drugi panel: Inspekcija nepokretnosti

KLIKNITE OVDE DA SE PRIJAVITE NA WEBINAR Pridružite se CPD webinaru (2 boda) koji će biti organizovan 05. marta 2022. godine u 10:00 h kako

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x