Balkan Real Estate and Investment Webinar

U seriji nadolazećih besplatnih webinara, DATA Investment će, zajedno sa našim prijateljima iz regiona, okupiti vodeće eksperte u oblasti nekretnina. Naši gosti biće etablirani stručnjaci čije specijalnosti pokrivaju procene nepokretnosti, investicije u nekretnine, rizike, prinose i razvoj projekata, a koji dolaze iz država iz okruženja. Slušaćemo nezavisne stručnjake i vlasnike sopstvenih biznisa iz oblasti nekretnina, zatim stručnjake angažovane kod vodećih svetskih kompanija i franšiza, predstavnike odeljenja banaka zaduženih za ocenu rizika, advokate usko vezane za pravne aspekte prometa nepokretnosti, investitore, projektante, urbaniste i mnoge druge.
Cilj je da kroz jednosatno druženje iznesemo na sto pitanja koja smatramo bitnim, a koja su trenutno relevantna ne samo zbog pristigle krize kao rezultat pandemije COVID-19, već i pitanja koja smatramo da će imati veliku važnost i nakon što krizni period završi. Panelisti će imati priliku da iznesu svoja mišljenja o tome kako kriza pogađa tržište nepokretnosti. Paneli su, u duhu vremena, tj. ograničenja kretanja, organizovani kao audio/video konferencije na kojima će svaki panelista imati priliku da iznese stav o određenom pitanju koje se tiče njegove/njene uske specijalnosti kao i zemlje iz koje dolazi.
Nadamo se da ćemo na ovaj način pružiti priliku svim učesnicima na tržištu nepokretnosti, od nezavisnih procenitelja, agenata i drugih profesionalaca do bankara i investitora, da dođu do pravih informacija u pravo vreme. Time ćemo dati i naš doprinos da kroz krizna vremena tržište nekretnina prođe sa što manje ožiljaka i da ekonomske posledice budu što manje vidljive.

LIVE LINK: Balkan Real Estate and Investment Webinar

Klikom na sliku pročitajte kompletnu biografiju učesnika panela

0 0 votes
Article Rating

Podelite:

Ostali članci

Automated valuation model – AVM

The future is here! Automated valuation model – AVM – is a new tool which will help banks, financial institutions and all other users to

Časopis nauka + praksa

Kliknite na ovaj tekst ili naslovnu stranu kako bi ste pročitali kompletan časopis 0 0 votes Article Rating

Drugi panel: Inspekcija nepokretnosti

KLIKNITE OVDE DA SE PRIJAVITE NA WEBINAR Pridružite se CPD webinaru (2 boda) koji će biti organizovan 05. marta 2022. godine u 10:00 h kako

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x