Kako da banku držite u šaci

Koliko puta Vam se desilo da se radno vreme banke poklapa sa Vašim obavezama ili da samo zbog jedne male transakcije morate potrošiti dosta vremena – kako u banci, tako i na putu do nje?

Prateći našu stalnu potrebu da svoje poslove obavljamo što BOLJE, BRŽE I JEDNOSTAVNIJE, ProCredit  banka svim građanima pruža mogućnost da brojne bankarske transakcije obavljaju samostalno – bez odlaska u banku, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, ili drugim rečima, da razna plaćanja i druge usluge banke koristimo uz pomoć kako internet, tako i mobilnog bankarstva.

U svačijem okruženju se može pronaći telefon ili računar sa pristupom internetu, tako da je korišćenje internet bankarstva dostupnije nego ikad. Obavljanje bankarskih transakcija se vrši putem JEDNOSTAVNE APLIKACIJE gde pristupate svom računu i VEOMA BRZO obavljate svaku od željenih transakcija.

Naravno, prvo oko čega smo se kao banka pobrinuli jeste da aplikacije budu izgrađene na najvišim bezbednosnim standardima, što korisnicima pruža nesmetano i POUZDANO KORIŠĆENJE.

Sve poslove možete obavljati BEZ OBZIRA NA RADNO VREME BANKE I VAŠU LOKACIJU. Tako da se možete smestiti na neko udobno mesto (poput kancelarije, dnevne sobe ili čak peščane plaže) i bezbrižno plaćati mesečne račune ili pratiti da li vam je legla povišica.

Osim uvida u stanje i promete po tekućim računima, i obavljanje brojnih transakcija, internet bankarstvo nam omogućava i podnošenje zahteva za kredit, reizdavanje kartica, korišćenje dozvoljenog minusa i najave podizanja gotovine.

Kao što je razlika između funkcionalnosti mobilnih telefona i računara sve neprimetnija, tako je mBankar aplikacija za mobilno bankarstvo u koraku sa internet bankarstvom. Aplikacija mBankar podržava većinu operativnih sistema koje građani najčešće koriste na svojim telefonima. Ovakvim dodatkom je zaokružen spektar STALNO DOSTUPNIH USLUGA jedne banke.

U okviru odgovarajućeg paket računa ProCredit banke nam omogućava besplatno korišćenje usluge internet i mobilnog bankarstva, dok su naknade za transakcije čak do PET PUTA JEFTINIJE.

IZVOR: Blic.rs

0 0 votes
Article Rating

Podelite:

Ostali članci

Automated valuation model – AVM

The future is here! Automated valuation model – AVM – is a new tool which will help banks, financial institutions and all other users to

Časopis nauka + praksa

Kliknite na ovaj tekst ili naslovnu stranu kako bi ste pročitali kompletan časopis 0 0 votes Article Rating

Drugi panel: Inspekcija nepokretnosti

KLIKNITE OVDE DA SE PRIJAVITE NA WEBINAR Pridružite se CPD webinaru (2 boda) koji će biti organizovan 05. marta 2022. godine u 10:00 h kako

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x